Priser

Vi tilbyder Danmarks bedste DJs samt lyd, lys og opsætning. Festen kan altid blive vildere.

Kunden sagde...

“Kære djbooking.dk – 1000 tak for en helt igennem kosmisk oplevelse med Master Fatman ved min 40 års fødselsdag! Master Fatman leverede i den grad en fest, som både mine gæster og jeg sent vil glemme! Tak for en super rådgivning og hurtig service!”

Kunden sagde...

"Det kan simpelthen ikke gå galt med Claus Green, og hos DJbooking.dk får du samtidig lidt mere service og opfølgning for pengene end andre steder. Tak for det. Service og kvalitet er ikke en selvfølge i dag.”

Kunden sagde...

“Vi er efterhånden holdt op med at tælle de gange, hvor vi har booket underholdning og musik gennem DJ Booking. Det er simpelthen så let og ligetil at samarbejde med Niels og resten af teamet. Og når rammerne først er satte, så kører det bare, og vi skal egentlig bare koncentrere os om at have en skøn fest."

Kunden sagde...

“Det gik super godt, Torben Pop var fantastisk både som DJ og som menneske. Han fik sat så meget gang i festen du tror det er løgn. 200 mænd og max 30 kvinder var i fuld gang konstant på dansegulvet fra kl. 19.30 til 02.00. Det var så vildt. Så det var mega fedt."

Firmafest DJ

Kendt DJ

Live Act

Send din uforpligtende forespørgsel til os eller ring på 7021 7025

Firmafest DJ

Kendt DJ

Live Act