Ude af Kontrol

Ude af Kontrol

Biografi

Ude Af Kontrol er med deres ustoppelige energi, grænsesøgende tekster og tonstunge beats på himmelfart mod toppen af den danske klubscene.

Ude Af Kontrol består af rapperne Englando og Munken på vokal og Balken, der styrer de tunge rytmer bag pulten som gruppens producer, og sammen har de lagt Danmark ned med deres ustyrlige og festlige show.

Festen er i fokus for Ude Af Kontrol og det afspejler sig både i gruppens musik og tekstunivers.
Balken, Munken og Englando spiller efter eget udsagn ”melbourne house tramp” med tunge techno-beats og tempoet skruet helt i vejret, og siden de brød igennem i 2014, har de været hele Danmarks tramp-gruppe nr. 1.

Gruppens lyrik er beskidt, og de beskriver selv mange af deres numre som ”stodderagtige”. På singlen ”3xK” handler det fx om ”kaviar, kokain og kællinger”. De rå tekster leveres med et glimt i øjet og et afvæbnende grin, som i den grad understreger trioens pointe: Det skal ikke tages så seriøst, for der skal festes.

Flere af gruppens numre har med deres skarpe beats og pumpende bas domineret i hiphoppens dybe undergrund og sat gang i nærmest rave-lignende tilstande landet over.
Gruppen er noget særligt på den danske musikscene, hvor der ikke er så mange elektroniske musikere og rappere, der beskæftiger sig med de samme genrer som Ude Af Kontrol. Gruppen har da også en trofast fanskare, men missionen er at føre genren videre ud til et bredere publikum, og det virker bestemt som en realistisk mission, for hvem kan sige nej til et brag af en fest?

Hvis der er noget, Ude Af Kontrol forstår sig på, så er det at skabe en fest.
Deres musik er fyldt med energi og power, og de kan virkelig bringe festen til et højere niveau. Det har de bevist på talrige klubber og spillesteder landet over.

Book Ude Af Kontrol og få en fest i absolut topklasse.

Book Ude af kontrol ved djbooking.dk – send en forespørgsel på nedenstående link eller ring direkte på tlf. 7021 7025.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.