Outlandish

Outlandish

Biografi

Outlandish er efterhånden efterspurgt over det meste af kloden og deres mange hitsingler har rejst fra Europa til Indien og Mellemøsten.

”Walou”, ”Guantanamo”, ”Desert Walk”, ”Aicha”, ”Man binder os på mund og hånd”, ”Look Into My Eyes”, ”I Only Ask of God” og ”Warrior//Worrier”. Der er hits nok at tage af, når man ser på Outlandish og deres karriere indtil videre. Gruppens sange er gang på gang steget til tops på hitlister i både Danmark og udlandet, og de har virkelig slået deres navn fast på den danske og internationale scene.

Gruppens musikalske univers kredser omkring både rap og mere melodiøse numre, der på ganske særlig vis formår at kombinere og udnytte de tres unikke flow og stemmeføring til en medrivende musikalsk fortælling.

Isam, Waqas og Lenny finder inspiration i verden omkring os. De er ikke bange for at tage fat i alvorlige emner, personlige problemer og lade melankolien fylde, men samtidig kan de også synge om ubetinget kærlighed, venskab, det at elske sit land og sine kære. De synger om livet på godt og ondt, og med en ærlighed, der går lige i hjertet.

Outlandish består af de tre barndomsvenner fra den Københavnske vestegn Isam Bachiri, Lenny Martinez og Waqas Qadri.

De tre mødte hinanden for første gang i ungdomsklubben og fandt en fælles interesse i hip hop og breakdance, og hurtigt herefter var rapgruppen er realitet.

Det var dog først i 1999, at Outlandish endelig gik i studiet og albummet ”Outland’s Official” så i 2000 dagens lys. Da Outlandish debuterede fik de følgende beskrivelse med på vejen:

”Hvis den danske musikscene var en legekasse, hvor man kunne putte firkantede klodser ned i firkantede huller og trekantede klodser ned i trekantede huller ville hullet til Outlandish-klodsen være mange-kantet, med riller og små fremspring. Outlandish er nemlig i en kasse for sig. En kasse med plads til at gradbøje lyrik, riffs og rap-attituder”. (dr.dk/musik om Outlandish)

Outlandish betyder da også aparte, sær, besynderlig og eksotisk, og det er lige præcis, hvad drengene og deres musik er. Det er anderledes og eksotisk, fængende og dragende.

De tre har rødder i Marokko, Honduras og Pakistan. Deres musikalske univers finder inspiration i arabiske, pakistanske, latinamerikanske og indiske plader, og det de leverer er multietnisk hiphop og pop af høj klasse.

Isam Bachiris flotte, fløjlsbløde soulstemme kombineret med Lenny Martinez og Waqas Quadris kompetente rap og flerstemmige vokalharmonier gør et møde med gruppen til noget helt særligt og ganske usammenligneligt. De skal opleves.

 

Book Outlandish direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.