Nabiha

Nabiha

Biografi

Nabiha er en af Danmarks dygtigste popsangere- og sangskrivere, og hun har efterhånden slået sit navn fast på både den danske og internationale scene.

Nabiha kan levere en sand hitparade. Hun er kvinden bag hits som ”Weapon”, ”Bang that Drum”, ”Ask Yourself”, ”Mind the Gap”, ”Never Played the Bass”, ”Trouble” og ”Deep Sleep”, hvoraf flere af sangene har opnået topplaceringer på diverse lister og guld- og platincertificeringer.

En moderne lyd, kulørt og livsbekræftende pop, stærk og kraftfuld vokal og dansevenlig elektroniske melodier er, hvad der kendetegner Nabihas musikalske univers. Med Nabiha er popmusikken aldrig letkøbt, ensformig eller uden kant. Hun mestrer derimod genren til perfektion med sin smukke vokal og nyskabende tilgang til musikken.

Nabiha optræder altid med et glimt i øjet og smil på læben. Hun charmerer alle blandt publikum, der kun kan læne sig tilbage og nyde den musikalske forestilling. Hun er uhyre professionel og overbevisende på scenen.

Nabiha har en fantastisk fornemmelse for musikken – uanset om det er hendes egen eller fortolkninger af andres. Det blev tydeligt, da hun i Toppen af poppen fortolkede Sanne Salomonsens ørehænger ”Voodoo”, der blev et kæmpehit og er elsket af mange.

Nabiha Bensouda har danske og nordvestafrikanske rødder. Nabiha har lige fra barnsben været fascineret af musikkens verden. Hun voksede op til tonerne af disco og soul og forelskede sig som 5-årig i reggae, men siden hen har hun også taget rock, R&B og den elektroniske musik til sig.

Hun debuterede i 2006 under pseudonymet Tiger Lilly, men slog for alvor igennem under eget navn med albummet ’Cracks’ fra 2009 og ’More Cracks’ fra 2011, der også fik en del international opmærksomhed, da blandt andet sangen ”The Enemy” optog en plads på Buzz Chart-listen og blev spillet på BBC og Radio1.

Hun har begået sig på den internationale scene, hvor hun har turneret med store stjerner som James Morrison, Jamie Cullum og Jason Derulo, og hun har hele tre gange opnået at have ’Song of the Day’ på den indflydelsesrige hjemmeside Popjustice.

Nabiha er et sikkert valg, for hun er uhyre professionel, yderst overbevisende på scenen, og hun optræder med en imponerende vokal. Hun er en af de dygtigste danske sangerinder her i landet og en særlig oplevelse.

Se anbefalinger af Nabiha

Book Nabiha direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.