Medina

Medina

Biografi

Medina er dronningen af pop og en af Danmarks helt store sangerinder.

Medina synger ofte om at lede efter prinsen på den hvide hest, men dronningen af pop har til gengæld både det halve og det hele kongerige i sin hule hånd. Medina er i dag ikke til at komme uden om på den danske musikscene, og hun har for længst markeret sig som en af de største og mest poplære sangerinder i nyere tid.

Der har været en sand prisregn over Medina, siden hun i 2009 slog igennem med albummet ’Velkommen til Medina’. Førstesinglen ”Kun for mig” blev et kæmpe hit og var den bedst sælgende single det år i Danmark. Hun har adskillige guld- og platincertificeringer i bagagen for blandt andet ”Lyser i mørke”, ”12 dage”

”Synd for dig”, ”For Altid” og mange andre.

Hun har vundet adskillige priser ved Danish Music Awards og Danish DeeJay Awards, blandt andet prisen som ’Årets danske kvindelige kunstner’, ’Årets nye danske navn’, ’Årets danske sangskriver’, ’Årets danske artist’ for bare at nævne et par.

Hun har brudt lydmuren til udlandet med sit internationale debutalbum ’Welcome to Medina’, der er udgivet i store dele af Europa. Hun har modtaget guldplader i Tyskland og rundet over 100.000 solgte eksemplarer af albummet og ”You and I”, hendes første internationale udgivelse, nåede hurtigt toppen af bl.a. den amerikanske Billboards ‘Hot Dance Airplay’- hitliste. Hun er ikke til at stoppe.

Medinas musikalske univers er præget af popsange og et personlig tekstunivers, der kredser omkring emner, de fleste kan relatere til. Teksterne er pakket ind i fængende melodier, der med garanti sætter sig på ustoppelig repeat i hovedet, og det er de færreste, der kan sige sig fri for at have sunget med på de adskillige ørehængere, hun har stået bag.

Medina er kendt for sine mange topplaceringer på hitlisterne, sin lækre stemme og sin flotte og overraskende performance, der er internationale scener værdigt. Hun er et sikkert hit til festen, for hun er en topprofessionel kunstner, som alle blandt publikum kender og kan synge med på.

 

Book Medina direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.