Johnson

Johnson

Biografi

”Kender du ik’ Johnson?”

Det var det centrale spørgsmål i Johnsons signatursang ”Det Passer” fra 2006. I dag er det de færreste, der ikke kender Marc Johnson.

Marc Kwabena Johnson, Niggeren I Slæden (N.I.S.), El Gallo Negro eller bare Johnson, som han primært er kendt som, er en af Danmarks mest populære rappere.

Johnson startede karrieren i gruppen B.A.N.G.E.R.S. sammen med U$O, L.O.C. og DJ Rescue, der i den tid de eksistererede satte et stort præg på den danske rapscene og udgjorde en betydelig inspirationskilde for de nyere rappere. Han gik efterfølgende solo med stor succes og slog for alvor igennem i 2004 med EP’en ’Johnson & Malone’ sammen med barndomsvennen Ralle Malone og produceren Pilfinger.

Johnsons første soloalbum, ’Det Passer’ blev udgivet i 2006 og var fyldt med hits som ”Nasty” og ”Kig forbi”, der resulterede i en flot guldcertificering. Albummet sikrede Johnson både to Zulu Awards og en DMA for ’Årets bedste rap-album’ og så var stilen lagt for Johnson, der derefter leverede det ene hit efter det andet. Han står bag adskillige ørehængere. Blandt andet ”Bawler Hele Dagen” og ”Teriyaki” samt de to kæmpehits ”Hey Shorty”, som han vandt en Danish DJ Award og en Zulu Award for og singlen ”Sjus” i samarbejde med Kato, Ida Corr og Camille Jones, der røg direkte ind på første pladsen på iTunes og var et massivt hit på alle radiokanaler og klubber. Johnson har med sine mange hits sat gang i dansegulvene over hele det danske land.

Johnson er utrolig populær, og det skyldes blandt andet hans stilsikre levering, flabede attitude, energiske optrædener, markante rapstil og originalitet i både tekst og flow. Johnson er ikke som alle andre. Der er ingen, der kan spille så smart og samtidig træde på scenen med den tykkeste aarhusianske forstads-accent, udpræget charme og jyske lune.

Hans musikalske univers er fuld af overraskelser, humor og galskab. Teksterne er for det meste lige ud af landevejen og fyldt med fest, farver og glade dage. Johnson er en utrolig dygtig performer, og han formår altid at sætte gang i festen.

 

Book Johnson direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.