Gregory Boyd

Gregory Boyd

Biografi

“What you hear is what you get. Which is how I love it”. Sådan lyder det fra Gregory Boyd, og det er da også, hvad der kendetegner hans musik. Det er ærligt, naturligt og yderst velfungerende.

Det er ikke muligt at beskrive Gregory Boyds musikalske univers med et enkelt ord, for det er alt andet end enkelt. Det er den traditionelle steel drum fra Trinidad og percussion kombineret med moderne funk og fængende pop, amerikansk rock og jazzede elementer.

Boyd spiller glad og opløftende soul, jazz, funk og gospel, og han har en helt fantastisk varm og autentisk soul-vokal. Når man lægger det sammen med, at han skriver charmerende og melodiøse numre, så er grunden lagt for en rigtig god musikalsk oplevelse.

Gregory Boyd kommer oprindelig fra New Orleans. Han blev en del af den amerikanske flådes trommeorkester i 1987, og han turnerede land og rige rundt med dem, indtil han forlod militæret. Han blev herefter ansat ved Snug Harbor Jazz Club in New Orleans, hvor han aften efter aften udgjorde den musikalske underholdning. Han har turneret rundt med Charles Neville fra The Neville Brothers og optrådt rundt omkring i Europa på store jazzfestivaler og på scener over hele verden.

I dag er Boyd en anerkendt musiker, der konstant skubber rammerne for moderne musik.

Gregory Boyd kan spille under dinner, ved receptionen eller sammen med en DJ til dans. Han er altid en ganske særlig oplevelse og det perfekte valg til en ganske særlig aften.

 

Book Gregory Boyd direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.