Clara Sofie

Clara Sofie

Biografi

”Når tiden går baglæns, vil jeg gør’ det hele igen, jeg vil elske, når tiden går baglæns”. Sådan sang store dele af den danske befolkning i 2010. Kvinden bag kæmpehittet er sangerinden Clara Sofie i samarbejde med produceren Rune RK.

”Når tiden går baglæns” blev et altoverskyggende hit, og var et af de allerstørste hits på de danske radiokanaler, hvor nummeret lå i A-rotation på P3, The Voice og MTV og samtidig lå nummer 1 på DK’s officielle Single Top 40. Danskerne elskede sangen, der inden for de første 11 uger på YouTube havde haft 1.2 mio. kombinerede Youtube-hits. Clara Sofie toppede på ingen tid Dancecharten såvel som salgs- og airplay-hitlisterne.

Siden gennembruddet har Clara Sofie arbejdet med en række dygtige producere, inkl. Rune Rask, Rune RK og Tomas Barfod, som hver især producerede hendes tre seneste udgivelser, der bl.a. inkluderede populære singler som “Lever For En Anden”, “Brænd Mig Helst” og “Ild Og Vand”.

Clara Sofie er dog ikke bange for at stå på egne ben. Hun er en modig sangerinde med lyst til at afprøve flere sider af sig selv, og hun er derfor ikke bange for at bryde med forventningerne til hende ovenpå kæmpehittet ”Når tiden går baglæns”.

Det er vigtigt for hende at mærke efter, og hun går meget efter en stemning, og så er genren mindre afgørende. Det er også kendetegnende for hendes musik og karriere, at den spænder bredt over en række forskellige genrer fra klassisk singer/songwriter musik ledsaget af akustiske instrumenter, rendyrket og ørehængende popmusik til elektronisk melankoli og minimalistiske dancebeat-produktioner.

Det betyder også, at Clara Sofies musik er perfekt til alt lige fra hyggelige middagsselskaber til store fester.

Clara Sofie måler hele 186 cm. Det er dog ikke kun højden, der er langt over gennemsnittet. Det er sangtalentet også, og Clara Sofie stråler som en af Danmarks nye kvindelige sangerinder.

Clara Sofie optræder med trio eller som solist med DJ.

 

Book Clara Sofie direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.