Camille Jones

Camille Jones

Biografi

Camille Jones er Danmarks ukronede club-dronning, og hun sætter altid gang i festen og dansegulvet.

Camille Jones har de danske klubscener i sin hule hånd, men hun har samtidig slået sit navn fast uden for landets grænser, hvor hun har spillet på utallige internationale klubber og samarbejdet med feterede producere og DJ’s.

Camille Jones debuterede i 2000 med singlen ”Nothing Comes from Nothing”, der indbragte hende en nominering som ’Årets danske sangerinde’ til Danish Music Awards.

Da Camille Jones efterfølgende slog rigtig igennem, gjorde hun det på en måde, der kun er få danske kunstnere forundt. Hun brød nemlig igennem muren til det store udland. Hendes første store gennembrud, sangen ”The Creeps”, blev remixet af den hollandske DJ Fedde le Grand, hvorefter det blev et enormt internationalt hit i blandt andet USA, Storbritannien og Australien. Sangen opnåede også en imponerende trettendeplads på den amerikanske Billboard-hitliste, Hot Dance Club Songs, foran stjerner som Madonna og Missy Elliott.

Camille Jones har altid haft musik i sig, og siden hun var helt lille, var drømmen at blive musiker. Hun startede derfor på Aarhus Friskole, hvor musik var en stor del af hverdagen, og her lærte hun at mestre adskillige instrumenter som trompet, klaver og guitar. Camille Jones var ikke bange for at satse alt på drømmen, så hun smadrede sparegrisen og brugte hele sin opsparing på en ny guitar. Det må siges at have været en god beslutning, for Camille Jones er i dag den ukronede club-dronning.

Det er svært at komme uden om Camille Jones, når man snakker stjerner på club-scenen, for hun har selv og i samarbejdet med andre stået bag et hav af kæmpehits, der har sikret fulde dansegulve på landets klubber, blandt andet singlen “Difficult Guys”, som var Ugens Uundgåelige på P3 og kæmpehittet ”Sjus”, som hun stod bag sammen med Kato, Ida Corr og Johnson.

Camille Jones er for lækker live, og hun er en sand fornøjelse på scenen, hvor hun med sit store nærvær og fantastiske stemme tryllebinder publikum.

 

Book Camille Jones direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.