Burhan G

Burhan G

Biografi

Burhan G er en af Danmarks mest populære og anerkendte popmusikere.

Burhan G er kendt for sin fløjlsbløde stemme, der har smeltet utallige pigehjerter. Han er manden bag popnumre, der gang på gang rammer og fanger et kæmpe publikum. Han har optrådt på landets største scener og sætter altid gang i publikum.

Burhan G er en popsmed i en klasse for sig. Han har modtaget et hav af priser ved bl.a. Danish Music Awards, P3 Guld og Danish DeeJay Awards, og han er manden bag hele 11 singler på den danske Top 10 download-liste.
Han har adskillelige guld- og platinplader i bagagen for sine mange store hits, der blandt andet tæller ”Kærlighed og Krig”, ”Karma”, ”Ikke i nat, ikke endnu”, ”Kalder mig hjem”, ”Din for evigt”, ”Jeg’ i live”, ”Tættere på himlen” og mange andre.
Burhan G har med rækken af landsdækkende ørehængere markeret sig som et af de absolut største navne inden for dansk popmusik.

Musik har været en del af Burhan G’s liv, siden han startede som solosopran i Københavns Drengekor i tredje klasse. Siden da har Burhan G udviklet sit store sangtalent, og han er i dag en af sværvægterne inden for det danske musikunivers.
Burhan G debuterede med sangen ”Burhan G”, der var P3’s Uundgåelige og albummet ’Playground’, der sikrede Burhan G tre nomineringer ved Danish Music Awards. Burhan G slog sit navn fast med den dansksprogede single ”Kun for dig” og ”Jeg vil ha’ dig for mig selv”, men det altoverskyggende gennembrud kom med singlerne ”Mest Ondt” og ”Tættere på Himlen”, der begge opnåede en overbevisende førsteplads på den danske hitliste.

Når Burhan G ikke selv synger og charmerer publikum, så fungerer han som komponist og sangskriver for flere kollegaer – bl.a. Rasmus Seebach og Ankerstjerne, og han har lavet flere singler i tæt samarbejde med store danske popsangere som Medina og Nik & Jay.

Burhan G er fænomenal på scenen, og han gør enhver optræden til en særlig oplevelse. Han fornyer sig nemlig hele tiden, og udtryk og sceneshow er en vigtig del af hans koncerter. Han har en fantastisk stemme og et bagkatalog fuld af ørehængere, der får alle til at synge højlydt med. Han er en utrolig alsidig kunstner, og hans sange henvender sig til alle aldersgrupper. Han er derfor et sikkert hit for en succesfuld aften uanset publikum.

Book Burhan G direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.