Rikke Bronx

Rikke Bronx

Biografi

DJ Rikke Bronx er en af de mest erfarne DJs med mere end 15 år i branchen

Rikke Bronx har været en del af den danske musikscene i mere end 15 år, og hun har arbejdet på landets største pladeselskaber og managementbureauer for store navne som Rune RK og Clara Sofie.

Rikke oplevede allerede som barn en stor kærlighed til musikken. Hun ville være noget inden for musikken, og med hendes egne ord arbejdede hun røven ud af bukserne for at kunne købe to pladespillere og en mixer, og det viste sig at være en god beslutning, for Rikke er i dag en populær og efterspurgt DJ.
Kærligheden til musikken har varet ved, og Rikke har forklaret, at det hænger sammen med den følelse, musikken giver hende i maven, hjertet og hele kroppen og den rejse, en dygtig DJ kan tage publikum med på.

Musikalsk spænder Rikke Bronx bredt, men hun mestrer house og loungegenrerne til perfektion. Hun er derfor også en uhyre populær og eftertragtet DJ, der optræder til alverdens arrangementer lige fra firmafester til arrangementer som Distortion og på klubber rundt om i landet.

Rikke Bronx er en sand oplevelse. Hun har et energiniveau, der blæser en bagover, hun er uslukkelig bag pulten, og hun leverer varen hver eneste gang.

Hun har en fingerspidsfornemmelse for festen og en unik følelse med sit publikum. Hun besidder en næsten magisk evne til at få alle på dansegulvet og holde dem der resten af aftenen.

 

Book Rikke Bronx direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.