Maria Barfod

Maria Barfod

Biografi

Maria Barfod, bedre kendt som ”Fedty”, er en københavnsk baseret DJ & Sound designer. Hun har været et regelmæssigt armatur i Københavns natteliv og mode scene i mere end 15 år. Til sammen er Maria Barfod en DJ med karakter, kvalitet og top erfaring.

DJ-karrieren startede tilfældigt i det københavnske natteliv, hvor Maria blev placeret bag pulten, da en DJ ikke dukkede op. Dette skulle vise sig, at have været en succes for kort tid efter ringede den samme natklub og bookede hende igen 14 dage senere. Efterhånden kom der flere bookinger, og på sin vis, der var Marias karrierer skudt i gang.

Musiknørden Maria Barfod havde fundet en måde at dele sin kærlighed til toner på. For hende handler det om at skabe en stemning eller som hun selv kalder det, ”Det rigtige lydtæppe”, hvilket bliver udviklet på baggrund af publikummet. Maria er situationsbevidst og ved nøjagtigt hvilke toner der skal spilles for at lade musik, stemning og publikum smelte sammen.

Med erfaring kommer kvalitet, og det er noget Maria medbringer sig. Maria er solidt plantet i electro scenen op gennem 00’erne og har de seneste år optrådt med dybe hip hop beats i dj-samarbejdet PiffPaff og swinget og rocket gennem det Dulfedettes med Josephine Philip. Som den musiknørd hun er, der eksperimenterer hun forsat med at lære om ny musik og toner, som kan efterlade et indtryk hos publikummet. Maria gør sig specielt gældende som DJ til receptioner eller lignende.

Maria Barfods CV er bredt og medbringer international erfaring, hvilket kun fortæller om, hvor dygtig hun er. Maria har bl.a. optrådt for Gucci, Mulberry, Paul Smith, Georg Jensen, Hummel, Euroman, H&M, Suite, Chloé og mange flere.

Maria Barfod er en af de mest kvalitetsrige DJs i branchen, hvor hun med sine musikalske eksperimenter, og ivrige opmærksomhed på publikummet, altid leverer en succes oplevelse.

 

Book Maria Barfod direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.