Le Gammeltoft

Le Gammeltoft

Biografi

Le Gammeltoft er uden tvivl en af de bedste kvindelige DJs i Danmark.

Le Gammeltoft er i dag en uhyre populær DJ. Hun har en formidabel fornemmelse for musikken, og hun er en fornøjelse at se optræde. Musikalsk er det kendetegnende for Le, at lyden er tilbagelænet i forhold til rendyrket techno, og at vokalerne fylder mere end i den klassiske housemusik. Hun bevæger sig primært inden for genrene deep house, tech house, techno, nu-disco, indie, alternative, minimal house, disco, italo disco, folk, balearic & electronica, men Le er også kvinden, der byder på klassikere og de helt store hits pakket ind i en overraskende og underholdende omgang electro, rock, 80s glam, pop og indie.

Le Gammeltoft debuterede som DJ på Gefährlich i 2005 og er sidenhen blevet en af frontfigurerne på den danske klubscene. Hun er kendt for radioprogrammerne ’Unga Bunga’ og ’Input på P3’, sit arbejde for Universal Music, Copenhagen Records og Voice TV og sit arbejde som musikanmelder for magasinet Costume.

Le Gammeltoft har siden debuten opnået stor anerkendelse for sit arbejde og har blandt andet modtaget prisen som ’Årets Danske Upfront DeeDay” for sin evne til at være trendsætter og prøve nye ting af indenfor dj- og club-musik område. Hun har også modtaget ’Achievement Prisen’ ved Club Awards sammen med dj og radiovært Kjeld Tolstrup. De modtog prisen for at udbrede club-musik til en bred skare af lyttere, for aldrig at gå på kompromis hverken med musikken, de spiller eller måden, de formidler den på, og fordi de to er en væsentlig årsag til, at club-scenen i dag er en egen kultur blandt unge.

Selvom Le Gammeltoft er en kvinde med mange jern i ilden og mange talenter kredser hendes liv omkring musikken og udbredelsen af selv samme.

På CV’et kan hun skrive DJ, radiovært, iværksætter, bar- og pladeselskabsejer og radioejer. Le lever og ånder for musikken, og hun er konstant involveret i at opdage ny musik, og få udbredt den nye musik til alle, der har lyst til at lytte med.

Hun udbreder musikken i sit arbejde som DJ, radiovært og pladeselskabs-ejer og gennem sin egen radiostation Heartbeats, samtidig med at hendes label, Sound of Copenhagen, støtter de nye navne fra undergrunden, og giver dem en mulighed for at komme frem.

Le er en ganske særlig oplevelse og noget af det bedste, der findes.

 

Book Le Gammeltoft direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.