Soulmagic

Soulmagic

Biografi

Soulmagic leverer den lækreste og mest magiske soul.

Bag Soulmagic står de danske DJs og producere Morten Trøst og Mikkel Wendelboe. Morten Trøst har optrådt overalt i det danske land og på store internationale scener og de mest anerkendte klubber i bl.a. London, Miami og på Ibiza. Han er en af Europas førende producere af soulful, deep- og funky house. Med mere end 40 udgivelser og remixes er Morten Trøst en anerkendt og populær producer i både ind- og udland.

Mikkel Wendelboe har længe været en del af det danske klubmiljø. Hans spidskompetence er house, disco, funk, soul, balearic, lounge og chillout, men han mestrer alle genrer. Mikkel har optrådt med store danske- og internationale DJs som Axwell, Grant Nelson, Robert Owens, Joey Negro, Claude Monnet, Martin Solveig og mange andre, og han er en eftertragtet DJ på både den danske og internationale scene.

Begge er uhyre erfarne og anerkendte DJs og til sammen er de ganske enkelt ustoppelige.

Soulmagic har remixet legender som Jocelyn Brown og Barry White og deres egne singler har gjort det forrygende internationalt. Duoen står blandt andet bag “We Love this music” med Sabrynah Pope på vokal, “New Dimension” med en vokalsample fra 80’er bandet Imagination og “Get Your Thing Together” – der er skabt i samarbejde med legenden Victor Simonelli og med Ann Nesby på vokal. De tre hits blev utrolig populære og nåede tilmed Traxsource top 5. Herhjemme har duoen også opnået stor anerkendelse blandt andet med prisen for Årets Danske Upfront-Udgivelse ved DDJA.

Soulmagic har spillet på nogle af verdens mest respekterede klubber, heriblandt Pacha på Ibiza, PlanB i Dubai, El Divino i Ibiza, Nikki Beach i Miami, Sosho i London og Vega i København.

Soulmagic er uhyre professionelle og ekstremt dygtige. De kan bruges i ufattelig mange sammenhænge, hvad enten det er klubjobs, store events, firmafester, receptioner, modeshows eller andet. Kun fantasien sætter grænser.

Soulmagic kan desuden bookes med live musikere i form af perkussionist, saxofonist, klarinet og sanger.

Se anbefalinger af Soulmagic

Book Soulmagic direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.