René Dif

René Dif

Biografi

Det er de færreste, der ikke kender René Dif. Han var nemlig den mandlige vokal i den mest succesrige danske popgruppe nogensinde.

Selvom René Dif primært er kendt for sin tid i gruppen Aqua, startede han sin musikalske karriere som DJ. Efter niende klasse blev han ansat på et krydstogtskib, og mens hans var på Barbados, hørte René en lokal DJ i radioen og besluttede sig hurtigt for, at han skulle være DJ. Sådan gik det, og fra 1987 til 1995 optrådte René Dif som DJ i Danmark, Norge, Sverige og Grækenland.

Det var dog med Aqua, han slog sit navn fast. I 1996 udsendte Aqua singlen ”Roses are Red”,  der blev deres nationale gennembrudshit, og i 1997 udkom debutalbummet ’Aquarium’, der lynhurtigt slog igennem internationalt. På albummet lå singlerne ”Barbie Girl”, ”Doctor Jones” og ”Turn Back Time”, der alle tre blev nummer et-singler på den britiske single-hitliste, og dermed skrev bandet musikhistorie. Kæmpehittet ”Barbie Girl” er stadig blandt de 20 bedst sælgende singler i Storbritannien nogensinde og er den bedst sælgende skandinaviske single nogensinde.

Med sin baggrund i Aqua har René Dif meget stor sceneerfaring, og han er en yderst professionel musiker en bred musikviden. Han er et kendt ansigt, der sætter gang i festen.

 

Book René Dif direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.