Master Fatman

Master Fatman

Biografi

I 1986 kunne danskerne stifte bekendtskab med entertaineren, sangeren, DJ’en og kult- og mediepersonen Master Fatman med det borgerlige navn Morten Lindberg. Master Fatman har siden fået opbygget et langt og alsidigt CV, men uanset hvad han giver sig i kast med, er han indbegrebet af positiv energi, højt humør og fantastisk stemning.

Siden debuten har Master Fatman spredt kærlighed og god karma som populær og efterspurgt DJ på klubber og til festivaler, events og fester landet over.

Som DJ er han altid velforberedt og har velvalgte hits med sig. Med en pladesamling der spænder bredt fra tyske schlagere og disco til det mest svedige 70’er funk og groovy jazzmusik og med musikalske smutturer til Brasilien, Indien og Jamaica, kommer han vidt omkring, og han favner derfor ethvert arrangement og ethvert publikum.

Master Fatman er derudover kendt for en række forskellige programmer blandt andet Croque Monsieur på Radio24Syv, JAZZmosfæren på P8-Jazz, boliggrammet Dit hjem i vores hænder, Skiskolen, sin deltagelse i Vild med dans, Master Fatman and his Freedom Fighters og meget andet. Han er også en populær foredragsholder med foredragene ”Sundhedsledelse – på den fede måde”, ”Kvinder, kærlighed og livskvalitet” og ”Kosmisk banko”.

Master Fatman har en filosofi om, at varme, menneskelige relationer er det eneste, som betyder noget her i verden. Den har han gennem livet efterlevet, og det er noget, man kan mærke i hans selskab. Master Fatman er kendt og elsket for den positive og nærværende stemning, han skaber. Med Master Fatman til dit arrangement får du kendiseffekt, en alsidig og altomfavnende entertainer, der spreder god karme og kærlighed til alle.

Master Fatman kan bookes i mange forskellige sammenhænge – bl.a. som DJ, konferencier, vært, foredragsholder m.v.

Se anbefalinger af Master Fatman

Book Master Fatman direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.