Philip Lundsgaard

Philip Lundsgaard

Biografi

Philip Lundsgaard var en af de mest kendte og anerkendte DJs i 90’erne, og han er stadig utrolig efterspurgt.

Musik har altid været en del af Philips professionelle liv, og på hans CV fremgår jobs på The Voice, Uptown og Kanal 2, og et af verdens største pladeselskaber Universal Music, og sideløbende har han drevet og ejet radiostation Radio Nord FM, tre af Københavns største natklubber og arbejdet som restauratør, webdesigner og producer/remixer.

Som DJ er Philip Lundsgaard fantastisk, for han spiller for festen og ikke sig selv. Det betyder også, at kundens tilfredshed er det vigtigste for ham, og du er altid velkommen til at ønske dine yndlingssange.

Philip Lundsgaard spiller de sange, vi alle kender og elsker fra 70’erne, 80’erne og 90’erne og de største hits fra i dag. På listen over Philips festnumre finder man alt fra
Earth Wind & Fires ”September”, Chics ”Le Freak”, Barry Whites ”You’re The First My Last” og Gloria Gaynors ”I Will Survive” til Dr. Albans ”Sing Halelujah”, Danseorkestrets ”Kom Tilbage Nu/ Regndans” og Duffys ”Mercy” – og alt derimellem.

Med Philip Lundsgaard som DJ er man garanteret en succesfuld aften, for der vil være god stemning og noget for enhver smag.

Book Philip Lundsgaard direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.