DJ Lars Bjarno

DJ Lars Bjarno

Biografi

DJ Lars Bjarno er en yderst erfaren og velkendt DJ på den internationale elektroniske scene, hvor han har haft spillejobs på nogle af de største og mest kendte klubber og festivaler verden over og med udgivelser på labels som Toolroom/L.O.T.N.S., Get Physical, Brut, Music For Dreams og Buddha Bar og spillejobs på Space (Ibiza), Space (Miami), Cocoon, Watergate, Zouk (Malaysia), Roskilde Festival og Cielo (NY) i bagagen.

Som DJ er Lars Bjarno utrolig alsidig. Han formår at koge alle genrer sammen i et interessant og træfsikkert flow, og han kan med sine egne edits, bootlegs og remixes få ethvert dansegulv til at ramme kogepunktet. Han mestrer alle typer af optrædener fra de store arrangementer med massiv gang i dansegulvet til mere intime selskaber, hvor ønsket er afslappende og stemningsfuld lounge musik.

DJ Lars Bjarno har tidligere været en del af DJ-duoen Djuma Soundsystem, der udgav en række singler på danske og udenlandske pladeselskaber. Musikken, der var downbeat og blandede hiphop, jazz og electronica, høstede stor opmærksomhed i udlandet.

Se anbefalinger af Lars Bjarno

Book DJ Lars Bjarno direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.