Anders K

Anders K

Biografi

Anders K er et af de største navne på den danske DJ scene.

Med en imponerende række store succesfulde spillejobs som Ministry Of Sound, Hed Kandi, RAW, Heartbroken og warm-up sets for navne som David Guetta, Dirty South, Fedde Le Grand, Chuckie, Stromae, Sidney Samson, Mark Knight, Dada Life, Trentemøller og remix af Medina, Rune RK, Clara Sofie, Kato, Morten Hampenberg, Alexander Brown, Infernal og selveste Lil Wayne får Anders K til at stå frem som et af de største navne på den danske DJ scene.

Anders K er en ekstrem teknisk dygtig DJ, men derudover er han fantastisk til at aflæse sit publikum og sikre, at musikken går rent ind hos alle. Anders er altid garant for et energisk og stemningsfuldt set, og han giver sig altid fuldt ud. Han mener nemlig, at det er vigtigt at sætte et personligt præg på sine sets og give publikum en ordentlig oplevelse. Uanset hvor han spiller, går han efter at få stemningen op på højeste niveau.

Anders K fik tidligt øjnene op for DJ-miljøet, og han var ikke mere end 13-14 år, da han investerede i mix-tapes og DJ-anlæg. Kun få år efter havde han sin første oplevelse bag DJ-pulten, da han som 15-årig spillede til en ungdomsfest foran ca. 300 mennesker. Siden da er han bare braget igennem.

Udover sin imponerende solokarriere dannede han i 2009 sammen med Martin Nick DJ duoen, TooManyLeftHands (TMLH), der er blevet kåret som årets danske DJs.

De to har arbejdet sammen med en lang række store kunstnere som Nadia Gattas, Mike Hawkins samt Alexander Brown og er desuden kendt for deres succesfulde remix for navne som Darwich, Svenstrup & Vendelboe, Morten Breum, Sisse Marie og Rune RK.

Anders K er flere gange blevet kåret som ’Årets Danske Mainstream-DeeJay’, og det er ikke uden grund. Som DJ er Anders K garant for en helt igennem fantastisk aften, og det bliver med garanti en fest I sent vil glemme, når Anders K står for musikken.

 

Book Anders K direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.