Thomas Stadsvold

Thomas Stadsvold

Biografi

Thomas Stadsvold har uden tvivl en vanvittig erfaring, der gør ham i stand til at aflæse publikummet i det øjeblik han træder ind i lokalet. Siger du Thomas Stadsvold, så siger vi festgaranti.

Thomas’ DJ karriere har udover et utal af firmafester og bryllupper bragt ham til udlandet i både Spanien, Frankrig og Grønland. Derudover, har han spillet over hele Danmark såsom Jomfru Anegade, Løkken, Aarhus og i Københavns pulserende natteliv, hvor natklubberne er spillet tynde.

Du kan altid regne med Thomas Stadsvold da hans pladesamling er lige så bred som hans musikalske kunnen, og kan til enhver tid opfylde en hungrende fests ønsker. Med Thomas Stadsvold er du derfor altid sikker på et fyldt dansegulv, hvor Thomas formår at fastholde dem til langt ud på natten.

Musikstilen tilpasser Thomas altid meget nøje til hver enkelt fest. Publikums sammensætningen dikterer hvilke genre der skal, og ikke skal spilles til festen. Han er et perfekt match, til større samt mindre arrangementer, hvor han formår at tilpasse musikstilen således, at den tilfredsstiller alle gæster på tværs af generationer, nationalitet og alder.

Uanset om dit arrangement kræver en lounge, mainstream eller rock DJ, der falder det sikre valg på DJ Thomas Stadsvold.

Book Thomas Stadsvold ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.