Steven R. Williams

Steven R. Williams

Biografi

Steven R. Williams er en sublim DJ, der besidder en enorm musikforståelse, som også afspejler sig i hans lange og imponerende karriere.

Steven R. Williams har spillet over 1000 jobs i sin lange DJ karriere, hvilket gør Steven til en utrolig erfaren og yderst dygtig DJ, som i den grad leverer den gode fest og imponerer publikummet hver gang han stiller sig bag mixer pulten. DJ Stevens publikumsforståelse er udover det sædvanlige, hvilket kommer til udtryk i, at der altid er et pakket dansegulv når Steven står bag pulten.

Timing og en utrolig bred musikstil, gør Steven R. Williams i stand til at fastholde momentum på enhver fest. Favoritgenrerne og Stevens store passion ligger ved houses elektroniske danse musik, deep houses komfortable vokaler, tech house, soul, motown og oldschool hip hop m.m. – DJ Steven mixer gerne disse genrer med det kæmpe bagkatalog i hans besiddelse, derfor kan musikken altid blive tilpasset til festens stemning, så gæsterne får en på opleveren, og alt går op i en højere enhed.

Steven har spillet til både store firmaevents, club jobs og private arrangementer, deraf tilbyder vi dig en meget erfaren DJ der kan spille til ethvert publikum.

Book DJ Steven R. Williams direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.