Peter Kastrup

Peter Kastrup

Biografi

DJ Peter Kastrup kommer med en situationsfornemmelse for publikummet, der altid sætter gang i festen og bentøjet på dansegulvet. Peter har spillet til et utal af brylluper, private- og firmafester, og må siges at levere varen hver gang han stiller sig bag pulten.

Før sin karriere som DJ, der havde Peter Kastrup sin daglige gang i sit eget lyd og lys udlejningsfirma, men nu koncentrerer han sig udelukkende kun om jobbet som DJ. Peter besidder en pladesamling udover det sædvanlige, som gør at du er sikret en lækker blanding af både gamle og nye hits. Hvis der opstår specifikke ønsker på sange, så downloader Peter sangen med det samme og festen forsætter ubemærket.

Peter Kastrup er altid udadvendt og imødekommende, og besidder en god karma der altid smitter af på enhver fest. Ligeledes sætter sig ind i festen, og medbringer sin dynamiske og nærværende spillestil. Genremæssigt befinder Peter sig i mainstream/top 40 samt 70’er, 80’er og 90’er musikken.

DJ Peter Kastrup spiller gerne lounge musik under maden eller til receptionen, hvor han efterfølgende fyrer op for blandede hits og holder festen i gang til langt ud på natten. Peter er det sikre valg, hvis du mangler en DJ der tilfører stærk energi, god karme og evige minder.

Se anbefalinger af Peter Kastrup

Book Peter Kastrup ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.