Mikkel Wendelboe

Mikkel Wendelboe

Biografi

Mikkel Wendelboe har altid elsket musik, og allerede som 13 årig debuterede han som DJ. Siden hen er han bare stormet frem, og han er i dag en af de mest erfarne og anerkendte danske DJs med et alenlagt CV.

Musik har betydet meget for Mikkel Wendelboe, og han har betydet meget for musikken. Mikkel var en af stifterne bag house-klubben ’We Love House’, hvor han optrådte med store danske- og internationale DJs som Axwell, Grant Nelson, Robert Owens, Joey Negro, Claude Monnet, Martin Solveig og mange andre.

Sammen med Morten Trøst startede Mikkel i 2008 projektet Soulmagic. Sammen producerer de soulful og funky house musik og den populære duo har haft spillejobs på nogle af verdens mest respekterede klubber, heriblandt PlanB i Dubai og Pacha på Ibiza.

Mikkel Wendelboes tekniske kunnen og store kærlighed til musikken har gjort ham til en af landets mest anerkendte DJs. Han er utrolig dygtig og har da også tidligere fået en andenplads i den internationale DJ-konkurrence Heinekens Found@Thirst!

Musikalsk spænder Mikkel Wendelboe bredt, og han kan spille stort set alle musikgenre, men favoritterne er house, disco, funk, soul, balearic, lounge og chillout. Uanset hvad han spiller, så er man som publikum garanteret skæve hits, som ikke er slidt, og man kører derfor aldrig træt i Mikkels sæt, der altid byder på overraskelser.

Mikkel Wendelboe er en DJ, der kan optræde til hele arrangementet. Han formår af levere lækker loungemusik under middagen og blød house til at varme publikum og dansegulvet op. Musikalsk bygger han festen op, så det ender med en energiudladning, der får alle på dansegulvet.

Mikkel Wendelboe er en hamrende dygtig DJ, og han er perfekt til det kræsne publikum, som ønsker en uforglemmelig fest.

Skal du have fest i absolut topklasse, så er Mikkel Wendelboe svaret.

Se anbefalinger af Mikkel Wendelboe

Book Mikkel Wendelboe direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.