Mads Laumann

Mads Laumann

Biografi

Mads Laumann er en DJ, der lever og ånder musikken.

Mads Laumann er en af de mest garvede DJ’s i branchen. Han var kun 17 år gammel, da han debuterede som DJ på Montmarte i 1989, og siden har han spillet den ene succesfulde koncert efter den anden, optrådt på nogle af landets bedste diskoteker såsom Couch, DNA, NASA og Train samt til et utal af firmafester og events.

Mads Laumanns favoritgenrer er svedig funk og soul, house/garage, rytmisk latin og rare grooves. Han spiller typisk hits, som ikke er slidt, og netop derfor bliver man på dansegulvet og venter på den næste musikalske overraskelse. Han mestrer at blande genrer og spille den musik, der får enhver fest i det højeste gear.

Søger du en træfsikker DJ til firmafesten, så er Mads Laumann det sikre valg. Han har med stor succes optrådt for virksomheder som Bang & Olufsen, Bech-Bruun, Chr. Hansen, Canal Digital, DI, EDC Gruppen, Legoland, NKT, NNIT, Novo Nordisk, Nykredit og Rambøll Danmark.

Han er vant til at underholde det voksne publikum, men hans alsidighed gør, at han fungerer godt i enhver sammenhæng – hvad enten det er gamle eller unge, formår Mads Laumann altid at få alle med, og han er derfor perfekt til et hav af arrangementer lige fra gymnasiefester og bryllupper til firmafester og -events.

Mads lever og ånder for musikken, og det kan mærkes. Har man én gang været vidne til Mads Laumanns udskejelser bag pulten, får man hang til mere. Det kan man tydeligt se, for Mads Laumann bliver booket igen og igen.

Xcluzive Entertainment solorepræsenterer DJ Mads Laumann.

Se anbefalinger af Mads Laumann

DJ Mads Laumann kan bookes ved djbooking.dk – send en forespørgsel på nedenstående link eller ring direkte på tlf. 7021 7025.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.