Jan Olsen

Jan Olsen

Biografi

Jan Olsen leverer festen hver gang.

Jan Olsen startede som DJ i 1981 og har i dag mere end 400 firmafester bag sig, så ”Mr. Firmafest” er ikke en helt forkert beskrivelse af Jan Olsen. Han har dog ikke kun optrådt ved firmafester. Han har også leveret musikken til en lang række familie- og bryllupsfester og fungeret som klub-DJ i mange år.

Der er ikke mange, der har stået ligeså mange timer bag DJ-pulten som Jan Olsen, og hans mangeårige erfaringer betyder, at Jan har en særlig evne til at læse og forstå festen og sit publikum. Han er med andre ord manden, der sikrer, at festen bliver en musikalsk succes.

Jan har et bredt musikalsk repertoire, og han spiller alle de største hits fra 1960’erne og frem til i dag. Han indtager DJ-pulten med en pladesamling på over 20.000 plader, så der er rig mulighed for et varieret musikarrangement. Har du et musikønske, er det også muligt at få det opfyldt. Publikums tilfredshed er nemlig i højeste sæde for Jan Olsen:

”Jeg har det sådan, at det 100% er kunden der bestemmer musik stilen – det er deres fest. Jeg tilbyder selvfølgelig min erfaring, og sammen med kunden finder vi ud af hvilken type musik der skal spilles til netop deres arrangement…”

Selvom Jan Olsen opfylder publikums musikalske ønsker, sætter han ikke bare musikken på som en anden jukeboks. Jan er nemlig god til at fornemme festens forløb, hvilket betyder, at han opfylder publikums ønsker, men samtidig tillader sig at tilpasse ønskerne i løbet af aftenen, så stemningen bygges rigtigt op, og der er garanteret fremdrift i løbet af arrangementet.

Jan Olsen har i en årerække arbejdet med musik på skrift, i radio og tv, og han leverer med garanti en festlig aften. Jan er det sikre valg, hvis dit arrangement bare ikke må gå galt, for han er erfaren, opmærksom og utrolig dygtig.

En dygtig DJ er grundlaget for enhver god fest, og med DJ Jan Olsen er du garanteret en succesoplevelse.

Se anbefalinger af Jan Olsen

Book Jan Olsen direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.