Torben Pop

Torben Pop

Biografi

Torben ”Pop” Madsen, eller bare DJ Torben Pop, er en sublim mainstream DJ. Så enkelt kan det siges.

Som DJ er Torben Pop af den gamle skole, hvor det er gæsterne, der er i centrum. Som han siger: ”min fornemmeste opgave er, at holde dansegulvet varmt”. Og det gør han.

DJ Torben Pop er en af Danmarks bedste DJs til det brede publikum. Det er store ord, men sandt. Som DJ spiller Torben de sikre hits, som alle elsker og som altid trækker folk på dansegulvet. Han kommer vidt omkring og spiller mainstream/top 40 med afstikkere til den bedste musik fra 60’erne, 70’erne, 80’erne og 90’erne. Det er altid populærmusik med vægt på Disco/Funk, Oldschool, RnB og lidt House. Der er noget for enhver smag, når DJ Torben Pop står for den musikalske underholdning.

DJ Torben Pop har en lang karriere i musikbranchen bag sig. Han har i mere end 10 år leveret musikken på klubben og spillestedet Train, han har optrådt ved Danmarks Smukkeste Festival og spillet til firmafester, bryllupper og andre privatarrangementer. Selv Norge, Færøerne og Ibiza har haft besøg af DJ Torben Pop. Når han ikke selv optræder, har han fungeret som tour-manager for blandt andre det britiske pop-band Smokie og impressario i eget bookingbureau.

DJ Torben Pop er en sublim party DJ, der kan sætte gang i ethvert publikum. Han er et sikkert hit til festen.

Se anbefalinger af Torben Pop

Book DJ Torben Pop direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.