Tommy Scott

Tommy Scott

Biografi

Musikalitet og kreativitet er, hvad der kendetegner DJ Tommy Scott.

Tommy har altid været musikalsk og spillet flere instrumenter som klaver, trommer og trompet. Han var heller ikke mere end 14 år gammel, da han debuterede som DJ i en ungdomsklub. Kærligheden til musikken og håndværket har holdt ham kørende siden, og han stadig er en populær DJ i dag.

Talent har DJ Tommy Scott masser af, og det har blandt andet sikret ham en pris som årets danske mainstream DJ og optrædener på de største klubber og til de største events i Danmark, Spanien, Tyskland, Frankrig, Holland, Sverige, Bulgarien, Norge, Østrig og Grækenland.

Hans store talent og kreativitet fangede også opmærksomheden hos store verdensomspændende labels som Ministry Of Sound, EMI og Sony, som han har remixet og produceret for siden 1996.

Musikalsk beskriver Tommy sig selv som en ”Cross Over” DJ. Han spiller ikke kun en enkelt genre men alt fra lounge til pop, funk, disko og house. Det der differentierer ham fra gængse kommercielle DJs er, at han konstant prøver grænserne af for, hvad man musikalsk kan slippe af sted med. Han mixer nyt og gammelt, kendt og ukendt for altid at overraske og give publikum en på opleveren.

DJ Tommy Scott har optrådt på nærmest samtlige klubber i Danmark, til et hav af events og ved firma- og privatfester. Hans erfaring er med andre ord stor.

Uanset hvor og hvad DJ Tommy Scott spiller, så skinner kreativiteten og musikaliteten igennem. Han er en utrolig dygtig og kreativ DJ, og med ham er der garanteret et musikalsk indslag af høj kvalitet.

 

Book DJ Tommy Scott direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.