Sune Kjær

Sune Kjær

Biografi

Topprofessionel og erfaren. Det er en beskrivelse, der passer perfekt på DJ Sune Kjær.

Som DJ har Sune Kjær stor erfaring med alt fra firmafester til festivaler, og der er snart ikke den klub, som Sune ikke har optrådt på. Sune Kjær er efterhånden også blevet en efterspurgt herre uden for landets grænser, hvor han har givet koncert i blandt andet Østrig, Sverige og Spanien.

Uanset hvilket land han optræder i, uanset hvilket arrangementet og hvilket publikum han står over for, så er han en succes, for han er en yderst kompetent og professionel DJ.

Han har gennem årene fået et godt renommé som en stilstikker og kvalitetsbevidst DJ, der altid leverer musikalske oplevelser i særklasse.

Kvalitet er da også kodeordet for Sune. Han spiller primært mainstream musik og nye hits men altid kvalitetsmusik, og så er årstallet for musikken eller genren mindre vigtig. Er kvaliteten i top, så kan Sune finde på at spille det. Det er nemlig vigtigt for ham, at det han leverer er af højeste kvalitet, og man kan derfor være sikker på, at han altid gør sit allerbedste for at give en uforglemmelig oplevelse.

DJ Sune Kjær mestrer at styre og holde gang festen fra start til slut, og han bygger på fornem vis festen op og sikrer, at den rammer sit absolutte maksimum, hvor ingen kan sidde stille.

Med DJ Sune Kjær er I garanteret en festlig aften med kvalitetsmusik og en oplevelse i særklasse.

Se anbefalinger af Sune Kjær

Book DJ Sune Kjær direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.