Per Kristensen

Per Kristensen

Biografi

DJ Per Kristensen har over 16 års erfaring i DJ-branchen og har optrådt til alverdens arrangementer som firmafester, julefrokoster, bryllupper og på klubber rundt om i landet. Han er med andre ord en af de mest alsidige DJs og derfor utrolig populær.

DJ Per Kristensens mange års erfaring betyder, at man altid er i trygge hænder med ham bag DJ-pulten. Han sætter sig lynhurtigt ind i situationen og er dygtig til at fornemme publikum og stemningen. Det betyder også, at han får musikken til at passe præcis til jeres fest og publikum.

Det der gør Per særlig populær er, at han ikke er bange for at spille det, som gæsterne gerne vil høre – de numre, I elsker og som får jer på dansegulvet. Mange DJs spiller for sig selv, men ikke Per. Han sætter derimod en ære i at gøre gæsterne glade og blive husket som den DJ, der gjorde festen uforglemmelig.

Som person er Per altid glad og imødekommende, og hans store kærlighed til musikken og festen kan høres og mærkes fra første møde, og det smitter.

Som DJ formår Per altid at fyre op for musikken og sætte gang i dansegulvet. Booker du Per Kristensen er der ingen grund til at lade danseskoene blive hjemme. Han er en sikker succes og sikrer, at alle gæster går hjem med trætte fødder og smil på læben.

Ønsker du at sætte gang i festen med en DJ, der spiller for gæsterne og ikke sig selv – så er DJ Per Kristensen det helt perfekte valg.

 

Book DJ Per Kristensen direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.