DJ Nick Decaza

DJ Nick Decaza

Biografi

DJ Nick Decaza er en af de mest erfarne DJs herhjemme. Han debuterede tilbage i 1993, og siden har karrieren ikke stået stille.

Teknisk er DJ Nick Decaza blandt de absolut bedste DJs i landet, og når man først hører ham mixe, er man ikke i tvivl om, at det er af høj klasse. Han blev da også i 2004 kåret til Danmarks bedste DJ, og han er bestemt kun blevet bedre siden da.

Musikalsk kommer han vidt omkring. Han kan spille alt fra R’n’B og hip hop til pumpet progressive hardhouse. Hans kendetegn er dog housemusikken nærmere bestemt latinhouse, lækker lounge og ultra-funky vocalhouse. Han har sans for musikken, og kan mixe de forskellige genre, så der med garanti kommer gang i dansegulvet.

DJ Nick Decaza er en utrolig dygtig DJ, og hans store tekniske kunnen og mange års erfaring gør, at han er en populær og efterspurgt DJ. Han formår at tage hånd om og sætte gang i festen, og han sørger for, at gæsterne danser til den lyse morgen, og samtidig går dansende hjem fra festen.

DJ Nick Decaza spiller alle musikgenrer og kan derfor bookes til ethvert arrangement lige fra den stemningsfyldte lounge over til firmafesten, julefrokosten eller det eksklusive bryllup.

Uanset hvilket arrangement han spiller til, er der garanti for en professionel optræden af særdeles høj klasse.

Se anbefalinger af DJ Nick Decaza

Book Nick Decaza direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.