DJ Miguel

DJ Miguel

Biografi

DJ Miguel har optrådt som DJ i mange år, men han slog for alvor sit navn fast, da han i 2006 blev kåret som Danmarks bedste DJ, og han er stadig blandt de absolut bedste i Danmark.

DJ Miguel har en kæmpe musikviden, fantastisk situationsfornemmelse og unik føling med publikum, og han kan derfor spille for alt og alle. Det er heller ikke uden grund, at han betragtes som en af de bedste almene DJs herhjemme.

DJ Miguel har på overbevisende vis redefineret billedet af den klassiske mainstream DJ. I et velvalgt mix af gammelt og nyt, house og disco, klassikere og aktuelle hits formår DJ Miguel konstant at overraske publikum med sine musikalske sammensætninger og holde gang i festen fra start til slut.

Han har optrådt på klubber i både ind- og udland og har i dag et imponerende cv, der blandt andet inkluderer klubberne Nasa i København, Pangaea i London og Paradise beach club i Bahia, Brasilien. Han har også spillet ved helt store events som Chanel’s receptioner i Paris og Raw, nordens største clubbing event.

Miguel er en DJ i absolut topklasse, og han er garant for en fest i absolut topklasse, og med DJ Miguel får du altid en stor oplevelse.

 

Book DJ Miguel direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.