DJ Jesper Green

DJ Jesper Green

Biografi

DJ Jesper Green, også kendt som DJ Zoo har siden slutningen af 80’erne været en af Danmarks dygtigste mixere, og han er stadig en populær DJ i både ind- og udland.

DJ Jesper Green debuterede i 1983 til en fest i et forsamlingshus, og siden har han bare forfinet sit talent og øget sin popularitet. Han har været en del af DJ-miljøet i mange år og har optrådt på stort set alle klubber i Danmark, men også uden for landets grænser har han vist sit værd, hvor han blandt andet har optrådt i storbyer som Los Angeles og Las Vegas.

Uanset hvor han optræder, så er der garanteret musikalsk kvalitet og fest.

DJ Jesper Green er en teknisk dygtig DJ og mixer, og hans store talent er også blevet anerkendt. Han har fem gange stået i DM finalen i mix, vundet Needle Damage to gange, blevet kåret til Årets Producer og Årets Mainstream DJ to gange, været nomineret ved Danish Music Awards og haft ikke mindre end ti top 10 placeringer på Dancecharten.

Som DJ lader Jesper sig ikke styre af en genre. Han spænder bredt over House, Progressive, Tribal, Lounge, Hip Hop, R&B, Dance og Pop og blander de nyeste hits med gamle klassikere. Han kan derfor også optræde til at hav af forskellige arrangementer.

DJ Jesper Green er fantastisk til at bygge festen op. Han er en af de hotteste DJs og sikrer med garanti et sydende dansegulv, der er fyldt natten lang.

Ønsker du en fest, hvor dine gæster får en oplevelse af de helt sjældne og går hjem med trætte fødder, så er DJ Jesper Green det rigtige valg.

 

Book DJ Jesper Green direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.