DJ Jan Trampedach

DJ Jan Trampedach

Biografi

Man skal ikke have bevæget sig længe i det danske natteliv, før man støder på navnet DJ Trampe eller Jan Trampedach, som er hans borgerlige navn. DJ Jan Trampedach har optrådt som DJ siden 1984, og der er snart ikke den klub i landet, han ikke har optrådt på.

DJ Jan Trampedach har arbejdet som professionel DJ i over 25 år og opbygget et ganske imponerende CV, der blandt andet tæller arbejdet som fast DJ på det legendariske diskotek IN i København og på Penthouse, en af Danmarks største natklubber.

Han er dog også manden, der med succes kan spille til firmaarrangementer og familiefester. Der er ingen begrænsninger. Uanset om han optræder for 20 eller 20.000, så er der garanteret en god oplevelse. DJ Trampe er altid opmærksom på sit publikum, og han spiller alle genrer og sørger for, at der er noget for publikum i alle aldre. Han er manden, der fører musikken i den retning, der passer bedst til arrangementet. Ønskes der et specielt tema eller udvalgte numre, så sørger Jan Trampedach for at det bliver som I ønsker det.

DJ Jan Trampedach er en yderst dygtig DJ med et højt teknisk niveau. Han har samtidig en imponerende musiksamling og spiller alle genre fra 50’erne og 60’ernes rock’n roll til de nyste hits, og han er kendt for at have musikalske overraskelser gemt i ærmet.

DJ Trampe er en helt særlig DJ, og han skal nok sørge for en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.

 

Book DJ Jan Trampedach direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.