DJ Gabriel

DJ Gabriel

Biografi

DJ Gabriel er en af de hotteste up-and-coming DJs og medbringer en energisk spillestil.

DJ Gabriel er hos mange lidt af en ukendt personlighed og DJ, men det er kun et spørgsmål om tid før vi ser ham på diverse klubber og arrangementer. Gabriel vidner om en musikalsk forståelse ud over det sædvanlige. Fra en tidlig alder har musik været en stor del af dagligdagen, hvor han allerede som 13-årig fik afprøvet kræfter med sit første job som DJ, og siden hen er talentet samt lysten til musik kun blevet forstærket.

Gabriel er en yderst alsidig DJ og musik producer, hvor han tidligere har komponeret alt fra elektronisk- og popmusik til klassisk musik.

DJ Gabriel er det vi betegner som en energisk DJ, hvor musikken altid spontant tilpasses til at være perfekt i nuet. Gabriel bruger talentfuldt sin tekniske kunnen under sine performances, hvor ikke kun musikken men også publikummet er i centrum. Ligesom en dirigent styrer sit orkester og får musikken ind under huden på os, der lader Gabriel sig styre af publikummets flow og stemning, hvortil du kan være sikker på at mærke Gabriels energiske karakter.

Som DJ er Gabriel fleksibel hvad angår lyd, musik og genre, hvilket gør ham til den perfekte kandidat til de fleste arrangementer og fester. Du skal ikke være urolig for musikkens afvikling da Gabriel gerne arbejder hårdt op til festen for at sikre, at alt er perfekt.

DJ Gabriel kan tilpasses i et hvert arrangement uanset om det er firmafesten, den eksklusive privatfest, modeshow eller club eventet.

Gabriel er med andre ord et sikkert hit, der garanterer god musik og underholdning.

Se anbefalinger af DJ Gabriel

Book DJ Gabriel direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.