DJ Claus Hartmann

DJ Claus Hartmann

Biografi

DJ Claus Hartmann er en utrolig erfaren DJ. Han debuterede som DJ tilbage i 1994, hvor han spillede i den lokale ungdomsklub, hvilket førte til adskillige mobiljobs rundt om i landet. Han prøvede efterfølgende kræfter med diskoteker, først som DJ på Buddy Holly i Århus, hvor han var fast DJ i fire år efterfølgende som DJ på Social Club. Han er med andre ord en ualmindelig erfaren DJ, som kan optræde til alle slags fester og for ethvert publikum.

Den store erfaring har givet DJ Claus Hartmann en ganske særlig fornemmelse for situationen, stemningen og publikum, og han er derfor en populær DJ til både firmafester og privatfester.

DJ Claus Hartmann har sideløbende med DJ-karrieren arbejdet i Aarhus’ største musikbutik, hvor han har opnået en omfattende musikviden og anskaffet en endnu mere opfattende musiksamling. Det er noget, man kan mærke, når han optræder. Han er fantastisk til at udvælge det bedste fra 50’erne, 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og krydre det med mainstream/top 40 og de nyeste hits.

Som DJ kan Claus Hartmann bookes til alle typer af arrangementer, og han har erfaring med alt fra private fødselsdage og bryllupper til nogle af landets største firmaer og førende diskoteker.

DJ Claus Hartmann er en populær DJ, hvilket hænger sammen med, at han altid giver sig 100 procent, altid spiller for sine gæster og aldrig for sig selv og altid er positiv og glad.

 

Book DJ Claus Hartmann direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.