Claus Green

Anbefaling af Claus Green

”Tusind tak for håndtering af booking af DJ Claus Green til min 40 års fest.

Claus Green var forrygende god, og alle gæster roser ham 🙂

I leverede en super god service – både nærværende og professionel, så man føler sig i gode hænder.”

Susanne Torpe

”Jeg tror sgu aldrig, at jeg har stået og klappet af en DJ før – og så var det endda stående ovation”. Sådan faldt ordene om DJ Claus Green fra min hustru dagen efter sin fødselsdagsjamesbondfest med omkring 40 gæster.

Forinden festen havde hun været en kende skeptisk over for, om en DJ overhovedet var noget at bruge penge på. Man kan indvende, at de stående ovationer faldt helt naturligt, eftersom stort set ingen af festdeltagerne kunne holde sig siddende ret længe ad gangen.

Konstant blev folk fanget ind i nye musikalske universer fra en DJ med en sublim evne til at blande kortene over tid, genre og beat kombineret med en fin empatisk evne til at fange forskellige stemningsbehov over tid. Og for feinschmeckerne var der talrige spektakulære og vellykkede mix – alt sammen uden at tage magten fra festen.

Konklusion: Du kan simpelthen ikke gå fejl af Claus Green, og hos DJbooking.dk får du samtidig lidt mere service og opfølgning for pengene end andre gode steder. Tak for det. Service og kvalitet er ikke en selvfølge i dag.”

Jens Rhode

”KÆMPE anbefaling af DJ Claus Green herfra.

Han var super! Der var godt humør og god musik. Claus var lydhør for ønsker, og han havde en god fornemmelse for lydniveauet. Der var komplimenter fra alle gæsterne.

Kort sagt: 1.000 tak herfra. Vi havde en super fest.”

Stine

“Tusind tak til DJ Claus Green og DJbooking.dk for en helt igennem unik oplevelse.

DJ Claus Green spillede passende lounge under middagen og da vi var klar til at danse, fyrede han op under dansegulvet, som han formåede at holde i kog langt ud på de små timer.

Tak for råd og professionel vejledning i forbindelse med bookingen.

Jeg kan på det stærkeste anbefale DJbooking.dk og DJ Claus Green.”

Per M.

Send forespørgsel

Forespørg på kunstner:

Dit navn/firma:*

E-mail:*

Telefon:*

Info om arrangement:*

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.